Hi, my name is Titta! I am a nutritional therapist. I hope you enjoy this website and find a lot of information and motivation for a lifestyle change.

nimmari

Blog Posts
Buy
Instagram

Shop

  -    -  Skin products  -  Nannic UV-Shield Aurinkosuoja 50 ml

Nannic UV-Shield Aurinkosuoja 50 ml

49,10 

MAKSUTON TOIMITUS SUOMESSA!

Uuden sukupolven aurinkosuoja suojaa 95% haitallisilta UVA ja UVB säteiltä. SPF 20

  • Suihkuta kasvoille n. 2-3 suihkausta
  • Älä levitä käsin
  • Ei tahmeaa tunnetta iholla
  • Ei sotke käsiä
  • Sopii miehille ja naisille
  • Todella riittoisa tuote (1,5-2 kk päivittäisessä käytössä)
  • Lisää 3h välein

Description

Jos ihosyöpä on minulle jotain opettanut, niin ainakin suojautumaan auringolta. Siitä huolimatta, rasvainen aurinkovoide ei ole se, jota haluan levittää naamalleni ennen töihin lähtöä. Löysin pari vuotta sitten ystäväni suosituksesta tämän Nannicin suojasprayn, joka on mielestäni aivan huippu! Kätevän kokonen spray-purkki seuraa laukussani kaikkialle ja lisäilen sitä päivän mittaan tarpeen mukaan. Suihkutan sitä erityisesti kasvoille, kaulalle, decolté-alueelle ja käsivarsiin. Tuote on koostaan huolimatta erittäin riittoisa ja sopii käytettäväksi joko puhtaalle iholle tai meikin päälle. Päivittäisessä käytössä purkista riittää noin 1,5-2 kuukaudeksi. Spraytä ei tarvitse levittää käsin vaan se muodostaa ihon pinnalle (mikrokapseleihin) huomaamattoman kalvon auringon suojaksi. Palamisen lisäksi aurinkosuoja ehkäisee niin sanottujen pigmenttiläiskien muodostumista sekä ihon ennenaikaista ikääntymistä (UVA-säteet).

Antaa jopa 95% suojan

Nannic on vuosien ajan tietoisesti välttänyt lisäämästä aurinkosuojaa hoitotuotteisiinsa. Jos hoitotuotteessa on mukana suoja-aineita se vaikuttaa tuotteen koostumukseen. Nannicin UV-Shieldissä kemialliset UV-suoja-aineet ovat mikrokapseleiden sisällä. Nannic UV-Shield on helppo suihkuttaa iholle noin 3 tunnin tunnin välein. Näin käytettynä se antaa 95% suojan UVA (vanhentaa) ja UVB (polttaa) -säteitä vastaan. UV-Shieldin voi suihkuttaa suoraan meikin päälle. Ihosta ei tule tahmeaa ja suihke on lähes tuoksuton. Hoitavat ainesosat vähentävät ihon DNA-vaurioita. Soveltuu kaikille ihotyypeille.

Mitä tahansa aurinkosuojaa tulisi lisätä iholle n. 3-4 tunnin välein, samoin UV-Shield aurinkosuojaa. Yleensä aurinkosuojavoiteiden lisääminen koetaan hankalaksi, koska ne voivat tuntua iholla tahmeilta, mutta UV-Shield ei tunnu iholla lainkaan!

Nannic UV-Shield tuntuu virkistävältä suihkeelta ja sitä on helppo lisätä iholle säännöllisesti. Nannic UV-Shield sisältää vaikuttavia aineita, jotka estävät UV-säteiden aiheuttamia ihoa vanhentavia soluvaurioita. UV-säteiltä on syytä suojautua päivittäin.

Kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle.

UV-shieldin ominaisuuksia

1. Välitön suojaus UVA ja UVB -säteilyltä
2. Näkymätön ja raikastava spray (Mikrokapselit levittäytyvät iholle suihkutettaessa)
3. Ehkäisee ihon pigmenttimuutoksia
4. Helppo ja nopea lisätä
5. Voidaan käyttää suoraan meikin päälle
6. Ei sisällä silikoneja, nanopartikkeleita tai öljyä.
7. Ei tahraa vaatteita
8. UV-suoja-aineet patentoitujen kapselien sisällä. (katso kuva)

Additional information

Weight 100 g
Dimensions 4 × 7.5 × 14 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nannic UV-Shield Aurinkosuoja 50 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *